Bázakerettye
Lispeszentadorján
Lispeszentadorján
Lispeszentadorján

Szállás

Mandala Vendégház és Energiapark
8888 Lispeszentadorján, Dózsa Gy. út 1
e- mail: mandala.vendeghaz.zala@gmail.com
Tel.: 06/30 708-4573

Vendégházunk "Zala zöld szívében" várja kedves vendégeit! Mint ahogy azt a névválasztás sugallja, a vendégház különleges energiájú helyen fekszik a település központjában, a templom szomszédságában. Csendes, nyugodt hely, remekül lehet kikapcsolódni, pihenni és feltöltődni. Bográcsozási és grillezési lehetőség, kerti tűzhely és kemence, a szállás mellett játszótér, kiserdő, ingyenes parkoló várja kedves vendégeinket. A közvetlen szomszédságunkban van élelmiszer- és vegyesbolt, és buszmegálló is. Számos programlehetőség van a környéken. A faluban több forrás található. A településen áthalad a Rockenbauer Pál kéktúra és a vétyemi ősbükkösbe vezető piros túraútvonal. Erdőjárás, gombászás, a lispei részen a kilátó, a szentadorjáni temetőben lévő pálos kolostor maradványainak megtekintése színesíti a programot. A településtől kb. 3,5km-re van a budafapusztai arborétum, ami kihagyhatatlan a programból, ahogy a kistolmácsi immunerősítő tó, a mellette lévő Nepomuki Szent János forrás, és a Lentiig közlekedő kisvasút. A vétyemi erdőrezervátum több évszázados fáival nem mindennapi erdei sétát nyújt. Aztán itt van Szécsisziget, a három utcás falu, a bivaly rezervátummal, a vízimalommal, a Szapáry-Andrássy kastéllyal és a gazdag díszítésű katolikus templomával. Kuriózum a szeptemberi szarvasbőgés, mikor esténként még a faluba is lejönnek a szarvasok, a környék visszhangzik tőlük. Ezen a vidéken szenzációsak az energiák, a vendégház körül több erővonal is áthalad, a természet erejét érdemes megtapasztalni. Nemcsak a gazdag vadvilág, hanem a sokféle gyógynövény rezgése is erősíti az oxigéndús levegőt. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Egy kétágyas, egy háromágyas, egy négyágyas, és két hatágyas nagy szoba található benne. Diákok, turisták, és kisebb kiránduló csoportok részére a két nagy szobában 6-6 kinyitható pótágyat tudunk biztosítani. A kinyitható ágyak nagyon kényelmesek, szeretnek rajtuk aludni. A szobákhoz külön-külön fürdőszoba tartozik. A 2 ágyas szoba akadálymentesített, és van mozgáskorlátozott lift is a terasz mellett. A tágas konyha, a kényelmes folyosó, a patakra néző hatalmas terasz hívogatóan várja a vendégeket. A kertben lévő csodaszép hársfák alatt igazán élvezetes üldögélni. A vendégház kertje mellett forrás buzog, ami hűs friss vizével állandó felüdülést biztosít. Az itteni levegőről nem is beszélve! Az épület eredendően "légkondicionált", a tágas, magas helységek a legnagyobb melegben is kellemesen hűvösek. Tévézési és internet (WIFI) lehetőség van, ingyenes. A szállás 3900,-Ft/fő/éj, 2 év alatti gyermekek számára ingyenes. Szép kártyát elfogadunk! A VENDÉGHÁZ KEDVEZMÉNYES ÁRON TELJES EGÉSZÉBEN IS KIBÉRELHETŐ!8888 Vendégház
8888 Lispeszentadorján Kossuth Lajos út 23.
email: irany8888@gmail.com
tel: 06 30 62 85 391
honlap: https://www.irany8888.hu

A vendégházban két szinten 6 szobában 16 fő elszállásolására van lehetőség. Az emeleti szobák klimatizáltak. A ház bababarát felszereléssel rendelkezik. A zárt udvarban kerti sütögetésre, bográcsozásra adottak a lehetőségek. Finn szauna felár ellenében vehető igénybe. Ingyenesen biztosított szolgáltatások: zárt udvari parkolás, kerékpártárolási lehetőség zárt kerékpártárolóban, wifi használat, tea-kávé bekészítés, játszótér, kültéri közösségi hely.
A szálló vendégeinek kedvezményes kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk.
SZÉP kártya elfogadóhely!8888 Apartmanház
8888 Lispeszentadorján Kossuth Lajos út 29.
email: irany8888@gmail.com
tel:06 30 33 77 319
honlap:https://www.irany8888.hu

Az apartmanházban 2 klimatizált szobában 6 fő elszállásolása lehetséges. A ház bababarát felszereléssel rendelkezik. Zárt udvarban, kerti sütögetés és bográcsozás lehetősége biztosított. Az apartmanház infra szaunával rendelkezik, mely felár ellenében vehető igénybe. Ingyenesen biztosított szolgáltatásaink: zárt udvari parkolás, wifi használat, tea-kávé bekészítés, gyermekeknek játszótér.
A szálló vendégeinek kedvezményes kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk.
SZÉP kártya elfogadóhely!
Rejtek kerékpáros központ

8888 Lispeszentadorján Kossuth Lajos út 44.
tel.: +36-30-79-848-79

A Lispeszentadorjáni Rejtek kerékpáros központban elérhetőek a kerékpárosok számára szükséges szolgáltatások, a hagyományos és elektromos rásegítéses pedelec kerékpár kölcsönzése, kerékpárok tárolása, gyorsjavítása, túratervek, térképek, digitális adatok. Kerékpáros túrákat, táborokat is szervezünk, ahol vendégeink napi 30-75 km kerékpározás mellett megismerhetik a vidéket, meglátogatjuk a nevezetességeket, fürdünk a tavakban, termálfürdőkben, de pihenésre, baráti beszélgetésekre is van alkalom bőven. A gasztronómia kedvelőinek sem kell hiányt szenvedniük a túrák során. Az étkezést néha valamelyik kitűnő itteni gyümölcspálinkával kezdjük. Megkóstoljuk a bivalypörköltet dödöllével, a prószát pulykával, vagy zöldséggel töltve, esetleg sajtmártással, a fokhagymás kenyérlángost tejföllel. A vargánya gombás burgonyaleves után a helyi túrós- meggyes vagy tökös-mákos rétes pazar csemege. Felejthetetlen és utánozhatatlan a vargányás vadpörkölt, vagy a cipóban sült csülök. A könnyebb – nehezebb helyi fehérborokkal olthatjuk szomjunkat a borkóstolókon vagy a pazar lakomákon és az esti beszélgetéseknél a tábortűz vagy a rotyogó bogrács mellett.