Bázakerettye
Lispeszentadorján
Lispeszentadorján
Lispeszentadorján

Szállás

Mandala Vendégház
8888 Lispeszentadorján, Dózsa gy. út 1
e- mail: mandala.vendeghaz.zala@gmail.com

Vendégházunk "Zala zöld szívében" várja kedves vendégeit! Mint ahogy azt a névválasztás sugallja, a vendégház különleges energiájú helyen fekszik a település központjában, a templom szomszédságában. Csendes, nyugodt hely, remekül lehet kikapcsolódni, pihenni és feltöltődni. A kertben lévő csodaszép hársfa alatt igazán élvezetes üldögélni. A vendégház kertje mellett forrás buzog, ami hűs friss vizével állandó felüdülést biztosít. Az itteni levegőről nem is beszélve! Az épület eredendően "légkondicionált", a tágas, magas helységek a legnagyobb melegben is kellemesen hűvösek.

Bográcsozási és grillezési lehetőség, kerti tűzhely és kemence, a szállás mellett játszótér, kiserdő, ingyenes parkoló várja kedves vendégeinket.

Egy kétágyas, egy háromágyas, és egy négyágyas szoba található benne. Valamint ki tudunk alakítani 5-6 ágyas családi szobát is. Diákok, "bakancsos" turisták, és kisebb kiránduló csoportok részére két 14 ágyas nagy szobát tudunk biztosítani diákszálló jelleggel. A szobákhoz külön-külön fürdőszoba tartozik. A 3 ágyas szoba akadálymentesített, és van mozgáskorlátozott lift is a terasz mellett. A tágas konyha, a kényelmes folyosó, a patakra néző hatalmas reggeliző terasz hívogatóan várja a vendégeket.

A szállás a 2-3-4 ágyas szobákban 2500,-Ft/fő/éj, a 14 ágyas diákszálló jellegű szobákban 2000,-Ft/fő/éj.